Scholen geven momenteel op verschillende manieren vorm aan het onderwijs. Sommige scholen hebben besloten schooljaar 19/20 niet meer open te gaan. Andere scholen laten nog wel volledige klassen naar school komen, maar verspreiden die over twee of drie lokalen. Maar de meest gehoorde opzet is dat scholen hybride lesgeven. Een deel van een klas is fysiek op school en de rest volgt de les via een live stream thuis. Meestal zijn het de leerlingen die er wat slechter voor staan die naar school komen.

Maatwerk

In deze tijden staat voorop dat wij altijd maatwerk leveren. Vooraf bespreken we wat er mogelijk is en we passen de opzet van de workshops daarop aan.

Als we de workshops op school komen geven, dan zorgen we voor maatregelen waardoor we voldoen aan de eisen van het hygiëneprotocol. Ook kunnen we dit organiseren zonder dat de prijs per leerling hoger wordt! Ben je benieuwd naar wat het aanbod voor op school is? Kijk dan eens op kleinkunstig.nl.

Voor het geven van een hybride workshop gaan we altijd uit van het aanbod van online workshops. Deze workshops zijn opgezet, zodat leerlingen met materialen die ze thuis hebben de workshop kunnen volgen. Dit kan niet altijd bij workshops die we volledig op school geven. Wel is het mogelijk om de workshop via een live stream te geven. Zo kunnen leerlingen die misschien wat meer uitgedaagd moeten worden makkelijker interactie hebben met de workshopleider.