Aanbieder

Een virtuele tour door de beeldentuin van het Kröller-Müller Museum

Een virtuele tour door de beeldentuin van het Kröller-Müller Museum

De beeldentuin van het Kröller-Müller Museum opent online de deuren voor de leerlingen. Ze krijgen een uitzonderlijk kijkje in de beeldentuin en gaan onder live begeleiding van een workshopleider de beelden bestuderen en ervaren. Samen met de workshopleider lopen ze virtueel langs prachtige beelden van beroemde kunstenaars als Jean Dubuffet, Auguste Rodin en nog veel meer.

De rondleidingdoor de Kröller-Müller beeldentuin bestaat uit drie onderdelen. Ieder onderdeel is een unieke rondleiding door de beeldentuin, waarbij de workshopleider live leuke weetjes en interessante achtergrond informatie vertelt. Ieder onderdeel van de online tour is gekoppeld aan een zelfstandige opdracht voor de leerlingen. Aan de hand van wat ze tijdens de rondleiding allemaal hebben gezien en geleerd gaan ze actief aan de slag met een korte opdracht en bespreken ze deze met de workshopleider in het volgende deel van de rondleiding. De moeilijkheidsgraad van deze CKV-workshop is flexibel, zonder af te doen aan de inhoud, en daardoor geschikt voor ieder onderwijsniveau!

Aanvullende mogelijkheden

De rondleiding door de Kröller-Müller beeldentuin is goed voor een dagdeel. Om de CKV-dag nog rijker en meer divers te maken kunt u de rondleiding combineren met één van onze online workshops. Wij hebben een uniek aanbod van online workshops in verschillende kunstdisciplines! Bijvoorbeeld de online workshop Sound Design of de workshop Beatmaking,

Benodigdheden

De leerling heeft voor aanvang van de workshop het volgende klaarliggen: papier, een pen en stiften.

Een extra device zoals een tablet of telefoon is aanbevolen.

Meer informatie aanvragen