Aanbieder

Frontman Tim van Esch van de Handsome Poets

Frontman Tim van Esch van de Handsome Poets

Een succesvolle popartiest wordt je niet zomaar! In deze gave creatieve workshop vanuit de ervaring van de Handsome Poets, vertelt de frontman dat er een proces van persoonlijke en creatieve ontwikkeling aan vooraf gaat. Tim van Esch is de frontman van de succesvolle indie pop band Handsome Poets en geeft tijdens de speciale CKV workshop Handsome Poets uw leerlingen de kans om in zijn wereld te treden. Muziek maken is een vaardigheid wat veel technische oefening vergt, maar het is zoveel meer dan dat. Met muziek wordt een verhaal verteld. De teksten, de melodieën, het komt allemaal tot stand in een creatief proces waarbij de artiesten de voorhand nemen. 

Tim neemt de leerlingen live mee in een actieve virtuele workshop die de creatieve processen van een popartiest behandelen. Hij vertelt onder andere hoe hij festivaloptredens en zijn theatershow voorbereid. De leerlingen luisteren naar muziek, kijken videobeelden en maken aan de hand hiervan opdrachten. Met de focus op inspiratie voor een eigen creatieve vertelling van hun verhalen leidt Tim de leerlingen door de wereld van de muziek artiest.

Tim van Esch van de Handsome Poets tijdens de online CKV-dag

Aanvullende mogelijkheden

Laat de inspiratie niet los voor de dag maar vul dit inspirerende programma aan met een van onze online workshops. Laat het toepassen tijdens de workshop Beatmaking bijvoorbeeld. Of ga voor een geheel andere discipline, zoals de workshop Animatie

Benodigdheden

De leerling heeft voor aanvang van de workshop het volgende klaarliggen: papier, een pen en stiften.

Meer informatie aanvragen